söndag 20 december 2009

Jag är stolt över ...

Nu inför julhelgerna tycker jag det passar att boosta sjävförtroendet, genom att ta fram vad du är stolt över.

Vad är du stolt över?

Jag är stolt över ...

... att jag aldrig ens har testat att röka eller använda narkotika.

... att jag kommit på 5:e plats i inofficiella EM, 2000, i Truppgymnastik (Mixedklassen). Vet du inte vad truppgymnastik är så kolla in dessa filmer, som visar de tre grenar man tävlar i. Trampett, Tumbling och fristående

... mina kunskaper som instruktör i framförallt coreträning.

... att jag har klarat av RKC Snatchtest

... att jag anordnat konventet Aeroflow i Örebro i flera år.

... att jag behärskar att instruera  så många olika träningsformer och redskap. Kan instruera klasser i Core (med bl.a. små och stora bollar, gymstick, reha-swing/Flexi-bar, Foamroller och Flow Tonic), Aerobic, Step, Box, Forza, Qigong, Vattengymnastik, Gympa, Cirkelstyrka och Kettlebell.

1 kommentar:

  1. Oj det var inte lite du har att vara stolt över=) Bra grej, kanske skulle boosta sig själv ibland, genom att skriva ner vad man faktiskt är bra på=)
    Ha det gott
    Anki

    SvaraRadera