söndag 6 december 2009

Cirkelstyrka

Har hjälpt Hanna´s bror i deras nya hus igår och idag. Har ångat bort tapeter.

I fredags hann jag med ett träningspass på morgonen. Tränade mest med ringar. Dipsen är riktigt jobbiga med ringar, men jag hade mest träningsvärk efter armhävningarna

Idag hoppade jag in och vikarierade. Det skulle vara Body-pump, men eftersom jag inte kör det så blev det en klass Cirkelstyrka. Några hoppade visst passet när det inte var BP, men det blev ändå 13 st. I receptionen så sa de att de hade fått massor av beröm för passet. Får väl hoppas att de kan tänka sig att ta in ett liknande pass i framtiden. Jag tog med mina Kettlebell och min Parallettes, så att de fick testa lite andra redskap.

Övningarna jag körde:
* Horisontellthängande rodddrag
(byggde upp med stepbrädor och en stång)
* Höftlyft på boll med gruppering (mycket hamstrings)
* Bicepscurl
* Utfallgång med vikt över huvud
* Armhävning med en hand på bräda
* Frivändning + Thrustes med skivstång
* Planka + knä till armbåge
* Dips på Stepbrädor
* Parallettes - Armhävställning till omvänd armhävställning (eller burpes)
* Sidplanka + hantellyft hö
* Sidplanka + hantellyft vä
* Kettlebellsvingar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar