söndag 20 december 2009

Ananas

Idag gjorde jag en smothie. Hade en övermogen banan och kompletterade med Coops blandning av "Excotiska bär". För att göra den lite julig smulade jag ner en pepparkaka och hällde i lite kanel.
Sedan hade jag i naturell youghurt, proteinpulver med jordgubbssmak, lite havregryn, en matsked olivolja och fyllde upp med vatten. Tog hälften när jag gjorde den och tog med mig andra hälften till efter träningen.
Smakade riktigt bra direkt, men jag har märkt att om jag har i fryst ananas så får jag någon konstig bismak om jag tar drinken efter några timmar. Någon mer som märkt det och är det någon som vet varför?

Idag har jag sysslat med bokföringen i mitt företag. Så himla tråkigt, framförallt om man skjutit upp den i ett halvår.

Hann åka iväg till gymmet och köra  ca 40 min innan de stängde.
Värmde upp med 1000m rodd, följt av 100 svingar med 20 kg´s kettlebell (skiftade arm var 10:e sving). Igår missade jag mina 100 svingar, så för att kompensera detta så körde jag 50 snatches i följd med 20 kg. Sedan blev det triceps genom dips och tricepspress i ringar och pull-up i smithmaskinen följt av horisontellt hängande rodd i ringarna. Körde några Dragon Flag, benlyft i handståendeställning (med böjda armar) i ringarna och även några vanliga hantelrodd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar