fredag 11 december 2009

Ringträning

Som ni sett så tränar jag rätt mycket med ringar nu. Här under kommer en film med några av de övningar jag kör. Tyvärr har de inget högt hängande hävräcke på de gym som jag tränar på. Finns endel roliga övningar som man skulle kunna träna på om ringarna hängde lite högre.

Tyckte att det var lite krångligt att hela tiden använda spännet till remmarna när jag skulle hänga upp ringarna, så jag köpte ett par karbinhakar/brandhakar (7 cm), så nu går det mycket snabbare att montera upp ringarna..

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Tränar också en hel del med ringar i min crossfitträning och upplever samma sak som du skriver: att det är tidsödande att hela tiden använda remmarnas spännen för att montera upp/ner. Ser ut som att du kommit på en bra lösning! Jag ser dock inte riktigt på din bild hur du kopplat remmarna, finns det möjlighet att du skulle kunna ta en mer detaljerad bild?

    Tack på förhand!

    SvaraRadera
  2. Lagt upp nya bilder i ett nytt inlägg

    SvaraRadera