tisdag 29 december 2009

Parövningar

Nu har jag bara en dag på mig att klara brytningen till handstående med raka ben.
Idag gjorde jag ännu ett misslyckat försök.


På morgonen tog jag ut min friskvårdtimme. Lite tråkigt att träna på jobbet då vi inte har någon musik på morgonen (bara TV-ljudet från SVT 1), men det fick bli det ändå.
Rodd, lite crosstrainer och lite lek med parallettes blev uppvärmningen.
Körde 100 svingar i rad med 24 kg´s kettlebell. Riktigt jobbigt. Blev lite bicepscurl med hantlar och även triceps med rep i dragmaskin.

Skulle hålla ett Pilates med Flow Tonic, men det kom inga deltagare (Inte något ordinarie pass på den tiden, så det är kanske inte så kostigt). Jag och min kollega Heléne spånade på lite övningar med Flow Tonic och sedan hittade vi på några parövningar. Se till att ni är rätt träningsvana båda två innan ni försöker er på dem. Kan upplevas som tunga och om man ramlar kan det bli rätt pinsamma situationer.

1 kommentar:

  1. Det är ändå väldigt imponerande och inspirerande!
    Gott Nytt År
    Annika

    SvaraRadera