tisdag 29 december 2009

Hot Stone Massage - Skönt!

Idag var jag på Hot Stone Massage på Hälsokällan Spa & Floating i Örebro. Anette som driver det tog hand om mig. Hon har inrett deras källare till ett jättemysigt spa där de också har en floatingtank.
Anette är en supermysig och duktig spaterapeut och jag rekommenderar er verkligen att besöka henne om ni kommer från Örebro. Hon har massor av trevliga behandlingar.

Själva behandlingen gick till så att hon placerade ut stenarna på olika ställen på kroppen. Oftast har man en handduk mellan stenar och hud (för fotots skull la hon dem direkt på ryggen på mig). Sedan masserade hon hela kroppen med en varm sen i varje hand. Då och då bytte hon till nya stenar.
Verkligen avslappnande massage och gillar du vanlig spamassage så kommer du att gilla detta skarp. För de som vill ha en hård massage som går djupt ner i musklerna (vilket jag oftast vill ha) så får man väl kalla detta ett komplement. Själv är jag inte överförtjust i vanlig Spamassage, men detta gav mig rätt mycket ändå. Vet inte om jag kommer göra det igen, men verkligen jättekul att testa. Tack mor och far för förra årets julklapp.

Vi pratade en hel del träning (hon rekommenderade mig att inte prata för mycket, men det är ju så roligt ämne) och vi kom fram till att hon skall boka in en tid hos mig för instruktion.
Ev. skall jag och Hanna (skall fråga om hon vill) vara modeller för några kort som hon skall ta till hennes hemsida.

1 kommentar:

  1. Det låter härligt! God fortsättning hoppas att nyåret blir bra. :)

    SvaraRadera