onsdag 16 december 2009

Krånglande musik :(

Idag hoppade jag in och vikarierade på ett Aerobic Dans. Hade inte något färdigt pass, men jag gjorde om mitt gamla konventpass. La till lite snurrar, chassé och någon piruett. Hann dock inte lära mig det på vänster så deltagarna fick kolla in min bakdel en hel del, men många deltagare brukar uppskatta att man gör exakt som de, när det blir lite snurrar och sådant.
Tyvärr så krånglade CD-spelaren. Helt plötsligt så stannade låten. Det hände 8-10 gånger under passet, och deltagarna blev påtagligt irriterade. Gjorde tyvärr så att jag tappade fokus lite, så utlärningen idag blev inte den mest pedagogiska, men alla kunde passet i slutet. Sista blocket hade jag gjort så att deltagarna dansade lite mot och med varandra. Det är lite småkrångligt att lära ut, men när det väl sitter hos deltagarna så är det väldigt uppskattat.

Före passet idag hann jag med 100 svingar (mitt mål är att göra det varje dag) med en 20 kg´s kettlebell. Det är faktiskt greppet (underarmen) som är jobbigast. Gjorde även några set bicepscurl med stången. Efter passet blev det några till set biceps, lite axelpressar och lite chins och horisontellt hängande rodd. Gjorde även ett försök till att bryta upp till händer med raka ben. Är riktigt nära nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar