tisdag 15 december 2009

Vetenskapsmetodik

Idag har vi haft kurs på jobbet. Vetenskapsmetodik var ämnet för dagen. Egentligen mest för sjukgymnasterna, men jag tycker ämnet är intressant och skulle vilja läsa mer (och kanske göra en själv) vetenskapliga undersökningar.

Dagens träning blev 100 tvåhandssvingar. Började med 20 kg, då jag var helt ouppvärmd. Gjorde de sista 30 med 24 kg kettlebell. De extra 4 kg gör faktiskt väldigt stor skillnad.

Sedan åkte vi hem till en av Hanna´s jobbarkompisar. Hennes man har lite känningar av ryggen så jag hade lovat att ta med mig en balansboll och ge honom ett program. Tyckte han gjorde riktigt bra ifrån sig och han hade rätt bra koll på bäckenet, vilket brukar vara svårt för många som har problem med ryggen.

Cyklade hem med Sia i cykelkorgen. Mötte ett par gamla kompisar och bromsade så att jag började glida. Som tur var så fick jag tag på cykeln när jag satt på marken och Sia satt kvar som om inget hänt.

Nu skall vi skriva julkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar