söndag 27 december 2009

Ny klocka

Igår hade vi julklappsutdelning med min familj. Fick bl.a. en ny klocka, som är lite snyggare. Till vardags använder jag alltid min pulsklocka (dock sällan jag har pulsbandet på mig). Nu har jag en klocka som jag kan ha på mig när det är fest eller liknande tillställningar. Det är en Omega Seamaster - Planet Ocean. Jag gillar den skarpt, men den var lite för stor, så jag måste se till att ta bort några länkar.

Idag skall jag, syrran, mamma och pappa träna nere på mitt jobb.

3 kommentarer:

  1. Ser att det är en fejk Omega Seamaster Planet Ocean. Folk som går med replika klockor är pinsamma. Har man inte råd med en äkta så ska man ju inte köpa en replika och hoppas att folk ska tro att det är en äkta. Har själv den äkta versionen som kostade nästan 50 tusen...

    SvaraRadera
  2. Klart den inte är äkta. Jag vill ha en snygg klocka som visar rätt tid. Bryr mig själv inte om vilket märke det är eller om den är äkta. Skulle aldrig drömma om att lägga mer än några tusen kronor på en klocka och då skall den i sådana fall vara en väldigt avancerad träningsklocka.
    Men självklart om man har massor av miljoner att spendera så kanske man skulle köpa en äkta märkesklocka. Men att lägga 3-4 månadslöner på det är helt absurt.

    SvaraRadera