fredag 31 maj 2013

Veckans träning

Har ju varit lite krasslig ett tag nu, men igår så kände jag mig bättre så jag körde ett kort pass på jobbet.
Värmde upp med 4 min lugn rodd
Körde sedan 4 varv
8-10 Pull-up
Bänkpress 40-50-55-55 kg
Stående Bicepscurl med 2x12.5 kg hantlar.

Idag så blev det också ett kort pass ute i trädgården medans Elvira sov middag.
Värmde upp ned gräsklippning och sedan hopprepshoppning.
Körde lite spin med Bulgarian bag och sedan lite clean & press med 2x16 kg kettlebells

3 varv
Bulgarian Split Squat 2x16 kg - 2x24 kg - 2x24 kg
Pressar med 2x16 kg kettlebells - 2x19 kg - 2x19 kg hantlar

Avslutade med att slå lite med min 5 kg´s slägga. Har förut inte kunna göra det då jag inte haft något att slå mot, men i vintras fick jag punktering på ett däck och var då tvungen att byta båda däcken, vilket gjorde att jag fick ett däck över. Så idag var det premiär med att slå mot det. Lite småroligt, men skulle nog egentligen behöva en tyngre slägga, då det inte var superjobbigt.

En annan rolig sak som hände idag var att min dotter började krypa. Riktigt häftigt att se hennes utveckling. Dessutom så tycker hon om att bli kastad i luften och att hänga upp och ned så det kommer nog bli en gymnast av henne.

Här spänner jag mig i solen på uppvärmningen med gräsklipparen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar