tisdag 21 maj 2013

Gårdagens 6 min träning och Funktionell Fys

Igår kväll blev det ingen träning efter jobbet, vilket jag brukar göra. Dock så hoppade jag in och sporrade några av killarna på en av de olika styrkedelarna i gårdagens Funktionell Fys. Det var den där man jobbade med 2 kettlebells och jag körde med 2 st 16 kg´s kettlebell.

Här ser ni vilka styrkedelar de fick köra. De fick vara 2 och 2 och varje par körde en av styrkedelarna och efter 7 min så bytte man styrkedel. Två av delarna var mer konditionsbetonade och då behövde de bara köra 6 min och fick 1 min längre vila.

Styrka/kondition 1 - 7 min
60 s roddmaskin
6-10/arm Seasawpress
30 s/sida Utfallsknästående med rotationspress (med gymstick som ena gummibandet var fäst i väggen)
             Över främre benet (det yttre)

Styrka/kondition 2 - 6 min (1 min vila innan nästa del)
(Dubbla Kettlebell och i tempo)
10 Kettlebellsvingar
10 Kettlebellclean+press
10 Burpees

Styrka/kondition 3 - 7 min
30 s/ben Enbens knäböj/upphopp med bakre fot i slynga
8-10 Pullover med Kettlebell på foamroller
30 s Boxboll hand till hand
 30 s Boxning på boxboll

 Styrka/kondition 4 - 6 min (1 min vila innan nästa del)
Varje minut
14-12-10-8-6-4 Thrusters med 2 st kettlebell
8 Boxhopp (sista minuten så många som möjligt)
Vila resterande tid

Styrka 5 - 7 min
6-10/ben Bulgarian Split squat
6-10 Hängande rodd
10/ sida Rotation med händer i slynga

Core Styrka 6 - 7 min
20 s Planka – knä mot armbåge
20 s Hö dynamisk sidplanka
20 s Vä dynamisk sidplanka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar