torsdag 2 maj 2013

Kettlebellwod och dagens träning

Dagens lunchträning
4 min Crosstrainer
1 min snabb rodd

Nu kör jag inte efter Fitnessfightupplägget och jobbar inte så långsamt koncentriskt. Kör lite fler set och lite lägre repsantal. Försöker dock köra träning varje dag i en veckas tid till. Delar upp kroppen i två delar. Idag blev det axlar, biceps och triceps och imorgon blir det ben, bål, rygg och bröst.

5 varv
Axellyft åt sidan 2x8 kg - 2x9 kg och resen på 2x10 kg
Sittande bicepscurl 2x12.5 kg
Dips (sista 2 varven med 12 kg extra vikt)

4 varv
Seasawpress 2x17.5 kg
Tricepspress nedåt i dragmaskin
Sittande hammarcurl med 2x12.5 kg

Körde en snabb WOD efter kettlebellpasset
Hittade den på Crossfit Karlstads hemsida

Men före det så värmde jag upp med 3 min rodd i medeltempo och 1 min SkiErg. Blev också lite rörlighetsövningar innan WODen.

AMRAP 8 minuter
8 Ryska svingar 32 kg
8 Goblet squats 24 kg
4 Burpees
Jag kom upp till 7 varv och 2 burpees. Inte superjobbig för flåset, men benen var riktigt slut i gobletsquat. Tappade lite tempo eftersom jag ritade ett sträck för varje varv för att hålla reda på hur många jag hann.

Mina kettlebelldeltagare fick köra en kortare variant (med lättare kettlebells) på passet idag. Innan det hade de kört 2 st jobbiga 6 minutrare (se bilden)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar