lördag 11 maj 2013

Grillat till middag

Ikväll drog vi fram grillen. Blev kycklingben och fläskytterfile. De hade extrapris på svensk fläskytterfile på ICA i veckan. Kostade bara 50 kr/kg. Brukar rätt ofta vara extrapris på fläskytterfile och fläskfile, men det är sällan svenskt kött, så jag passade på att köpa 2 kg.

Förvärmde kycklingbenen i ugnen, då de annars tar rätt lång tid att grilla.

Till det grillade köttet blev det ungsbakade rödbetor och morötter. Ångkokade broccoli, blomkål, vitkål, paprika och sparris. Gjorde även en kall tomatsås med krossad tomat, chillisås, worsheistersås, olivolja och balsamvinäger (lite örtsalt och peppar också). Blev också några klickar köpt beansisesås.

Solen hann dock försvinna så vi åt inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar