söndag 19 maj 2013

Köpt power band

I fredags så gick jag förbi lite affärer på väg till Crossfitpasset.

MM Sport köpte jag lite proteinpulver (vanilj och bakprotein). Jag brukar köpa mitt proteinpulver där (via nätet), men har aldrig testat bakproteinet.

Gick sedan till HE Fitness butik på Sveavägen. Var kul att träffa dem då jag mailet en hel del med dem.
De hade ju bl.a. den foamrollern som fick bäst omdömme i mitt foamrollertest och så har beställt en del saker till jobbet. De berättade att de hade helt slut på foamrollers, men att det var på väg in flera. Det har visst blivit ett uppsving på just foamrollers. Kan ha ett samband med att de används i Crossfit och att Sats börjat med klasser för triggerpunkter och SMF.

Där köpte jag även gummiband. Tycker att deras "Lilla bandpaketet" med powerband för 495 kr är prisvärt så det köpte jag. Glömde ju ett på semestern och så ville jag ha några lättare band för stretchning. I paketet får man de tre lättaste banden som passar bra för stretching och även kan användas för styrketräning och assist i pull-up (om man inte behöver mycket hjälp).
De var även snälla och slängde med ett paket med massagebollar (reapriset på dessa är 49 kr för ett par). Testade dem lite (den ena är lite större än den andra) och kan inte bestämma mig om jag gillar dem bättre än de som är släta (de har piggar på sig). Får testa lite mer och återkomma med mina tankar.

Fick även testa deras grepptränare. Kom fram till att jag inte har så bra greppstyrka, men om ni letar efter bra grepptränare så kan ni köpa dem där. De finns ju ofta på "vanliga" träningsbutiker som Stadium och intersport, men de är ofta alldeles för lätta och klena. De hade rea på dem så de kostade 199 kr st och de fanns i olika styrkor där jag tror att det är få som klarar av de tyngsta (350 lbs).Såg att de även hade bra pris på ringar (399 kr)

Sist så hoppade jag in på Träningsspecialisten och köpte några saker till jobbgymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar