lördag 1 december 2012

Inte så hårt pass som jag tänkt, men nyttigt

Skrev egentligen det här inlägget igår, men så var det fel på Blogger när jag sparade det (allt försvann) så nu har jag skrivit om det.

Hade tänkt köra ett rätt tufft pass igår då jag hade rätt bra med tid.
Började med
1.5 min SkiErg
45 s per sida Sneda drag i SkiErg
Kändes som om att jag skulle kunna göra en riktigt bra tid på 4 min rodd. Men efter ca 2.5 min så märkte jag att så inte var fallet, så då slutade jag. Vilken bra karaktär man har :)
Gav mig sedan på Bänkpressen i Wendler 5-3-1. Kommer inte exakt ihåg vilka vikter jag körde på (har det på jobbet). Det sista setet (av 6) körde jag 11 rep på 58 kg.
Mellan de sista seten körde jag wallslides i slyngor.

Körde sedan vidare med 4 varv
10 liggande hantelpress med 2x20 kg
10 overheadsquat med 20 kg aquabag
Mellan seten så jobbade jag på min högts skuldra (mellan skulderblad och ryggrad, bröst och på skulderblad) med massagebollen i några minuter. Kände mindre och mindre i min högeraxel ju mer jag hade masserat. Detta gjorde att jag inte fick så hög intensitet i passet, men antagligen mycket mer nyttigt för mig än att köra ett tufft styrkepass.

Avslutade med 5 min snatchtest. Dvs att göra så många enhandskettlebellsnatch som möjligt med 24 kg på 5 min. Man får ställa ner kettlebellen och byta hand så ofta man vill (men handbytet tar ofta lite tid).
Klarade av 107 st vilket bara var 2 st från att sätta nytt rekord (108 är mitt förra rekord)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar