måndag 17 december 2012

Kvällens träning

Uppvärmning
3 min rodd
2 min Ski Erg
3 min Crosstrainer
4x30 s (30 s vila): 160 - 158 - 153 - 154 m

Filmade sedan ett julaftonpass som ni kommer att kunna köra på julafton. Lovade nämligen mina coredeltagare att de skulle få ett pass att köra där hemma nästa måndag. Använde inga redskap förutom en matta om man känner att man behöver det. En lugnuppvärmning med lite joint mobility för att sedan köra lite coreövningar. De sista 7 min blev passet lite jobbigare. Sammanlagt blir passet drygt 30 min. Kommer publicera det 07.00 på julafton. Hoppas det är några som hänger på.

Körde sedan en del av det jag körde på Funktionell Fys idag.

6-8 Pull-up
12-16 Framålutad rodd (växelvis) med 2 kettlebell (jag 2x16 kg)
2x12 m Utfall med 2x16 kg
10 Burpees
Tyvärr blev det bara 1½ varv innan jag kände lite i ena knät när jag körde utfallstegen. Inget allvarligt, men jag vill inte riskera att det blir värre.

Körde sedan 2 varv
12 Seasawpress med 2x16 kg
8 Push-press
2x12 m armhävningsgång med glidplattor
Vila ca 60 s

Deltagarna på mitt funktionell fys körde dock lite hårdare än mig (se bilden här under)
De två programmen till höger körde de i 10 min varv.
De övningar som står till vänster fck de välja mellan.
Vi körde i 30 s och vilade 10 s medan de bytte övning. Blev en hel del övningar då man på många gjorde både höger och vänster. De hann inte göra alla, men de som de hann med räckte bra..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar