Nu är det årets första julbord som vi äter på Scandic Grand i Örebro.
Började med en tallrik med ägg, sill, makrill och lax (glömde ta kort innan jag börjat äta). Riktigt goda sillsmaker som t.ex. apelsin/nejlika och chilli/citrongräs.
På andra tallriken så blev det mer kött. Rökt renhjärtat var riktigt gott och inälvsmat är ju bland det nyttigaste man kan äta då det innehåller så mycket olika näringsämnen. Även den hickoryrökt fläskkaren och den tegelrökta skinkan var supergoda. Köttbullarna var också något helt annat än Mamma Scan. Drygade ut tallriken med lite mimosasallad och rödbetssallad.
Sedan blev det en tredje tallrik med favoriterna.
Nu är jag proppmätt, men nu är det snart dags för efterrättsbordet och socker och vete brukar ju inte vara något problem att få ned (vet att det inte är paleo, men nu för tiden så gör jag undantag då och då). Det är därför det är lättare att överäta på en kost bestående av mycket kolhydrater.
Rekommenderar verkligen Scandic Grands julbord.
Premium pool – Din guide till lyxig badglädje
-
Drömmer du om en avkopplande oas i din egen trädgård? En lyxig simbassäng
kan förvandla din utomhusmiljö till en privat semesterparadis. Är du sugen
på att...
1 vecka sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar