torsdag 27 december 2012

Träning med syrran och sandbag

Igår så körde jag ett pass tillsammans med min syster som är på besök från Stockholm.

När vi kom så började min syster att träna medan jag skulle byta sand i min sandball då jag tyckte att det har dammat lite mycket om den senast jag körde med den. När jag öppnade den så visade det sig att innesäcken hade gått sönder så att det läckt ut sand. När jag kollade lite närmare på själva sandballen så såg jag att även den var lite sliten i några sömmar. Har inte använt den speciellt mycket (även om jag i och för sig har fyllt den med mesta möjliga vikt som den skall klara), så det känns lite synd att den redan gått sönder. Skulle vara kul att hitta en sandsäck som håller. Jag har ju haft sönder en Ultimate Sanbag också (Josh Henkin). Får se om jag kan använda fillerpåsarna från den sandsäcken till sandballen, för jag gillar verkligen att använda den.

Innan jag hängde på syrran i hennes träning så kapade jag också ner min brandslang (som jag använder som snakerope) så att den passar bättre i längd för våra lokaler på jobbet.

Men sedan var det dags för träning
3 min rodd i medeltempo
2 min SkiErg
1 min maxrodd: 329 m

Körde sedan marklyft. Mellan mina set så tipsade jag syrran på hur hon skulle göra sina marklyft
10 st på 50 kg
10 st på 80 kg
5 st på 100 kg
2x2 st på 120 kg

Efter det så körde vi
3 varv
Enbensrygglyft i ryggbänken
Maghjul på lutande bänk

Avslutade med
30 s + 8 s vila (en gjorde ena övningen och sedan bytte vi)
Parallella armdrag upp/ned med brandslang (2 st)/ Rotationer med brandslang (2 st)
Seasawpress walk (4 st)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar