lördag 7 juli 2012

Sjuk och mer filmer

Första dagen på semestern och jag börjar bli sjuk. Känner mig lite rosslig i halsen, men nu på kvällen känns det bättre. Har inte sovit så mycket de sista nätterna och är ganska säker på att det har med det att göra. I och för sig inte strikt paleokost heller de sista dagarna.
Min medicin när jag börjar känna mig sjuk är att ta en Holistic Reds (antioxidanttillskott) och att sedan äta och dricka massor så att kroppen har energi till att skydda mig. Då är jag inte speciellt noga med vad det är jag äter, bara det är hyfsat med kolhydrater. Tog lite glass och choklad med bär, men annars håller jag mig ifrån socker. Men det blev en del grönsaker och frukt (även torkad). Nu har jag inte känt mig så jättehängig så jag har ändå pysslat hemma och målat det kommande barnrummet

Har börjat kolla på Gregg Everetts DVD om Olympiska lyft, men känner att jag är ganska trött då jag slumrar till då och då även om jag tycker den är väldigt intressant.
Skall verkligen försöka gå och lägga mig i tid.

För ett tag sedan så skrev jag om Robert Lustig´s föreläsning Sugar - The bitter truth.
Här några liknande och lite andra ämnen som verkar intressanta.
Har rätt fullt upp imorgon med att måla inför att vi skall bygga ett altantak, men hoppas jag hinner se någon av föreläsningarna (har inte sett någon av dem ännu)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar