torsdag 19 juli 2012

Dagens PT-träningIdag träffade jag Leo (personlig tränare) igen. Körde 8 min crosstrainer och lite foamrolling innan vi träffades.

Idag jobbade vi med min snatch och jerk i ca 1 timma. Började med att jobba med mina utfall. Märker att jag hade lite svårare att få till bålstabiliteten när jag tog fram mitt vänstra ben. Vi gjorde lite olika utfallsövningar tills vi till slut fick till en splitjerk. Jobbade sedan med vanlig powersnatch, snatch, overheadsquat och även med splitsnatch. 
Idag höll vi ett högre tempo och jag blev lite svettigare och hann inte tappa värmen

Leo gav sedan lite tips på bra övningar för större delen av kroppen. Fick lite nya idéer.
Nu blev det mer prat än träning. Vi avslutade med att lite idéer på rörlighetsövningar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar