tisdag 24 juli 2012

Gårdagens träning

Har inte blivit så mycket träning sedan mina PT-timmar i Stockholm (och då var det mest teknikträning). I helgen så har jag mestadels byggt (och målat) våra nya altantak.

Igår så han jag med ett pass på jobbet (jobbade bara då denna vecka). Värmde upp med lite rodd, men kände mig väldigt seg så jag jobbade med foamrollern och massagebollen i ca 15-20 min. Sedan tränade jag lite teknik på mina utfall och frivändningar.  Kom inte igång med träningen när jag tänkt (fanns massor av småsaker som måste fixas då jag nu är ledig ett tag) så det blev inte så långt.

Dock så gav jag mig på ett pass till efter jobbet och då kände jag mig piggare.
2 min rodd och sedan 2 min maxrodd (kom 596 m).
Körde lite pull-up och marklyft på 90 kg.

Sedan blev det
3 varv
4-5 Pull-up med 2x5 kg viktmanchetter på fötterna.
2-3 marklyft (110-120-120 kg)
3-5 /arm seasawpress (23-26 kg)
1 min bröststretch
Fokuserade på att ha skuldrorna i rätt position i övningarna.

Avslutade med ett försök på 130 kg marklyft (mitt personbästa), men jag kände att jag tappade formen så då avbröt jag. Körde sedan vanliga oviktade pull-ups (10 st).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar