lördag 28 juli 2012

Ännu ett besök på utomhusgymmet

Igår besökte jag utegymmet vid Alnängsbadet igen. Denna gång utan barn, så nu blev det lite mer träning, men på vissa stationer saknade jag den extra belastningen som barnen hjälpte mig med.

Jag tog även med mig min Bulgarian bag, ett hopprep, Junglegym och gummiband.

Började med att hoppa lite hopprep. Både enkla och dubbelhopp. Körde sedan igenom de flesta stationer med det lättare alternativet. Slängde också in några set svingar och spin med bulgarian bag.

Fokuserade på axlar och körde bl.a. armhävningar på händer med fötter i Junglegym och enhands axelpress i den lättare axelpress stationen. Blev också flera set av bänkpressen där jag även körde på den lättare varianten men med en arm. Det blir ju också mer bålarbete när man kör med en hand.
Kom på att det fanns rätt många andra övningar än de på instruktionerna som man kan göra på de olika stationerna. Funderar på att göra en film eller bildserie på alternativa övningar man kan göra på stationerna så att alla ni som besöker utomhsgymmet kan få lite idéer på hur ni kan använda det på andra sätt (gäller även de i Stockholm som brukar träna i Nacka, då det gymmet vi har har i princip samma stationer).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar