torsdag 12 juli 2012

Äntligen lite träning

Det har snart gått en vecka sedan jag tränade. Vet att det bara är nyttigt att ta någon vecka ledigt då och då, men det är ju så skönt och roligt att träna så lite jobbigt är det att inte få till träningen. Hur som helst så är vi just nu i Furuvik och under dagen har vi kollat på djuren och spelat på chokladhjulen. Undrar varför det inte finns något roligt hjul för oss hälsomedvetna träningsnördar där man vinner ett roligt träningsredskap eller gott proteinpulver?

Nu har jag precis kommit in efter en kort löprunda på 3.2 km. Efter ca 2 kn stannade jag vid en vägbom och körde boxhopp, hängande rodd, enbens boxhopp, armhävning på en hand (hand på cementklump) och assisterade pistols. Sedan spurtade jag ca 200 m, vilket jag tänkte göra några gånger, men då öppnade sig himlen över mig. Stannade till under ett tak till en kiosk, vilket ändå inte skyddade mig helt. Efter 5 min tröttnade jag och gav mig ut i regnet. Även om jag blev väldigt blöt så var det skönt att röra på sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar