torsdag 26 juli 2012

Fran under 5 min = illamående

Efter en hel dag i trädgården där jag bl.a. massakerat en av våra häckar (hoppas den ser bättre ut när den börjar växa ut igen) så åkte jag till jobbet och körde ett pass.

3 min rodd och sedan 4 min maxrodd (1116 m).
Körde ca 10 min massage boll och foamroller med fokus på axlar och skulderblad

Gjorde sedan iordning för Fran, men blev också stående och svarade på frågor från några medlemmar (nackdelen med att tränar på samma gym som man jobbar).

Sedan körde jag igång Fran
21-15-9 av
Thruster 40 kg
Pull-up
Min tid blev 4 min 59 s vilket är nytt rekord (5.34 min var bästa innan idag)

Efter att jag var klar så började jag må illa. Hade ju tänkt köra lite styrketräning efter några minuters vila, men det kändes inte realistiskt. Efter ca 5-7 min vila så körde jag istället lite stretch för vaderna och lite foamrolling för bröstrygg och ben. Var länge sedan jag mådde illa efter ett träningspass och jag tror jag vet varför jag gjorde det idag. Senaste dagarna på semestern har jag inte hållit mig till min vanliga kost utan lagt in både pasta och bröd i mina måltider. Vet att innan jag började äta paleoaktigt så mådde jag illa ganska ofta efter tuffa WODs, men  att det försvann när jag minskade ner på kolhydrater via pasta, spannmål och bröd.

Efter ett långt tag så började illamåendet gå över och jag gav mig på benböj och stångrodd.
körde 5 set med 3 reps av benböj (60 och 80 kg) och 4 set med 7-8 rep med stångrodd (40 och 50 kg).
Försökte jobba efter den teknik som PT´n föreslog och filmade samtidigt. Kan väl säga att jag håller med honom i vissa aspekter men inte i andra. Skall fortsätta jobba på min rörlighet så att jag kan göra dem mer som jag vill ha dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar