måndag 16 juli 2012

Ordentlig träning

Igår kom vi hem från vår minisemester i Furuvik. Jag passade på att åka till jobbet och träna medans min fru umgicks med sina föräldrar. Hade lite ont i huvudet när jag började träna, men det försvann när jag tränar ett tag. Var över en vecka sedan jag körde ett ordentligt gympass så det kändes verkligen skönt. Skulle ju kunna tro att man tappar i styrka efter en veckas vila, men jag kände mig nästan starkare. Man skall inte underskatta att periodisera sin träning (lättare och tyngre perioder) och att vila.

Började med 5 min lätt rodd och sedan 500 m maxrodd. Tiden låg på drygt 1 min 35 s. Körde sedan utfallsteg med 20 kg aquabag över huvudet. La sedan ca 10 min på foamrolling av ben och bröstrygg (även massageboll på skulderbladet).

Därefter
4 varv (ca 4-5 min per varv)
5 per ben Bulgarian splitsquat (2x20 kg - 2x23 - 2x 2x26 kg)
5 per arm Seasawpress (2x20 och resten 2x22 kg)
10-15 Reverse crunch på Bosu
1 min bröststretch i slyngor

3 varv
3-5 Backsquat (70 - 80 - 80 kg)
3-4 Handstand pushup
1 min per arm Latsstretch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar