onsdag 18 juli 2012

PT i Stockholm

Sitter på tåget till Stockholm. Skall träffa min syster och träffa en PT på Sats i 4 timmar (2 idag och 2 imorgon).

Imorse så ställde jag mig på vågen för att kolla vad den visar för fett%, så att jag kan jämföra den med kallipermätningen idag.
Har gått upp några kilo sedan jag avslutade min strikta paleo diet. De senaste veckorna har det blivit en hel del fuskande med kosten med t.ex. mjölkchoklad, chips, ostbågar och pannkakor (och en pastaportion). Men det är inget som jag mått så dåligt av och man måste kunna släppa på sina matprinciper om man känner för det. Förhoppningsvis så är en del av den lilla viktuppgången muskler, då jag känner mig starkare.

Nu är det bara att hoppas att bebisen inte bestämmer sig för att komma för tidigt nu när jag inte är hemma med min fru.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar