lördag 7 juli 2012

Semester & Spartan 300

Nu har jag äntligen semester. Får väl se hur mycket träning jag hinner få in. Idag skall jag måla i barnrummet och så skall vi bygga ett altantak.

Igår körde jag ett snabbt pass innan lunchen. Först lite Crosstrainer som uppvärmning och sedan började jag plocka fram för dagens CrossfitWOD. Hade nämligen tänkt köra Spartan 300.
Eftersom jag behövde rätt mycket redskap så var jag tvungen att vänta till alla var lediga. Körde lite frontsquat och Toes to bar.

25 Pullups
50 Marklyft - 60 kg
50 Armhävningar
50 Box Jumps 60 cm
50 Floor Wipers 60 kg
50 Clean & Jerk (1 st 16 kg´s kettlebell)
25 Pullups
Min tid blev 15.55 min

När jag körde så blev jag osäker på om det var clean & jerk eller clean & press med kettlebellen. Började köra pressar, men sedan blev det pushpress. Floorwipers brukar jag köra med en lättare skivstång, men denna gång körde jag med 60 kg. Blev riktigt jobbigt att hålla den statiskt. Dock körde jag med böjda ben. Pull-up körde jag kippade (vissa hävdar att de skall vara strikta i denna WOD)

1 kommentar:

  1. 15:55...Det är ju helt galet bra. Har kört den själv ett antal gånger och är ju förstås inte ens i närheten av din tid.

    Vill bara flika in att floor wipers utan tvekan är det jag tycker är jobbigast och tar längst tid. Spenderar nästan lika mycket tid bara på dom som på resten av övningarna sammanlagt.

    Hare gött och tack för en bra blogg (som lärt mig mycket)!

    SvaraRadera