fredag 25 februari 2011

WOD.nu

Finns en rolig sajt för crossfitutövare som heter Wod.nu
Där kan du registrera dina resultat på massor av kända crossfitpass och maxstyrke/reps i flera olika övningar.
Kul sätt att hålla alla resultat samlade för att mäta framsteg och en stor insprationskälla till övninga/wods att köra.

Själv skrev jag in ett värde på Angie som jag testade igen igår. Det blev en tid på 17:35, vilket var ca 1 min bättre än när jag gjorde den för en månad sedan (18:50).
Angie är
100 Pull-up
100 Armhävningar
100 Sit-ups
100 Benböj

Nackdelen med sajten är att det just nu bara är de som är riktigt duktiga som har loggat sina värden (alla ser vad du loggat), och jag som kanske kan räkna mig till mitten, får då väldigt dåliga värden jämfört med de andra som loggat sina resultat, men allt eftersom den blir populärare så kommer säkert fler i olika nivåer registera sig.

Här lite inspiration för alla som gillar crossfit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar