måndag 7 februari 2011

Sega örebroare

Kommer antagligen vara tvungen att lägga ner en av grupperna Funktionell fys eller Core Kettlebell, då det är lite för få deltagare på dem.
Känns så tråkigt då jag vet att båda passen är väldigt bra och välbehövliga för många.

Lyssnar man efter trenderna (eller vad man läser om) i träning så är just sådana pass det som gäller just nu.
Men det verkar ju inte de sega Örebroarna förstå. De kommer inte ens och provar passet.
Mest förvånande är att det är så få killar på just de passen. Man tycker ju att många killar skulle vilja ha en riktig genomkörare för kroppen.

Hur som helst känns det kasst att behöva lägga ned ett av passen, framförallt eftersom de som valt dessa pass kommer bli så besvikna. Vet att de tycker att de är kanonbra. Hatar att behöva göra folk besvikna.

Här kommer min trailer för Funktionell Fys ännu en gång.

3 kommentarer:

 1. Hej hej Mattias! Therese heter jag och hittade hit efter att ha funderat på just funktionell träning och kettlebells ett tag. Nej men oj så trist att läsa detta inlägg... det var ju just dessa pass jag var sugen på att börja gå på! Har tränat på Friskis ett drygt år men känner att jag vill gå vidare i min träning och köra hårdare och mer allround för att uppnå resultat (gå ner i vikt, bli starkare, smidigare och se vältränad ut). Jag och sambon har även funderat på Crossfit Örebro - visst hänger du väl lite där också om jag förstått det rätt? :-)
  Hälsningar Therese (i Örebro)
  sweetherese@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Du kan vara lugn. I sista stund beslutade vi att behålla båda grupperna. Kom gärna ner och kör ett pass.

  SvaraRadera
 3. Wihoo! Så bra. Kanske bokar in dig på en PT-timme snart då, så att jag får kläm på tekniken först.

  SvaraRadera