måndag 7 februari 2011

Gillar verkligen mitt gym

Tycker verkligen det är roligt att träna på jobbet nu.

Vi har fått upp flera hävräcken. Jag har satt upp fästen för slyngor (Typ TRX/Redcord) och andra saker. Vi har BOSU och massor av andraroliga balansredskap. Stork gäng gymstick, kettlebells, balansbollar, flow tonic glidplattor och foamrollers till gruppträningen.

Nu är det bestämt att jobbet köper in två slyngor (troligtvis Redcord) vilket innebär att mina slyngor (TRX, Redcord, Junglegym, Ringar, Funcgym, Repstegar/USA och egengjorda) blir ett komplement och att jag kan ha ett par hemma.
Önskar att jobbet köpte in mer roliga redskap till gymmet, men nu har jag ju det mesta som jag behöver där ändå (som jag äger). T.ex. 3 olika sandsäckar, 3 bulgarian bag i olika storlekar (2 egengjorda), medicinbollar (3, 5, 7 och 10 kg), gruppuppsätting Reha-swing, en 5 kg´s Fitnessbag, 1 BOSU, 2 brandslangar (används som rep), några Clubbells, 24 och 28 kg´s Competition Kettlebells.
Senaste tillskottet är att jag köpt in några Woody Gummiband. Se filmen vad man kan använda dem till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar