fredag 25 februari 2011

Snatchsprint

Imorgon anordnar Kettlebells.nu tävlingen (på kul) Snatchsprint (Facebook)
Går ut på att göra så många kettlebellsnatchar som möjligt på 3 min.
Valfri vikt och killar kör på 16-48 kg och tjejer på 12 till 24 kg (undre vikterna sänkta på facebooksidan så jag publicerar dem)

Men eftersom jag skall på konvent imorgon, så jag körde idag. Brukar vanligvis köra snatchar med 24 kg, men nu tänkte jag att jag skulle dra på lite, så då körde jag istället med den tyngsta kettlebellen som vi har på gymmet, 28 kg. Tänkte att jag kanske blir ensam om att köra på den vikten :). Betydligt jobbigare än med 24 kg, så det blev "bara" 59 repetitioner.
Såg sedan att jag missat en liten regel om att man bara fick byta hand en gång. Då hade jag inte klarat så många, så jag får väl göra ett nytt försök någon annan dag

Efter lite vila (passade på att skriva början av detta inlägg då) så blev det lite "vanliga" bicepscurl med hantalar, tricepspressar i dragmaskin och dips. L-sit och hopp mellan armhävställning och omvänd armhävsställning blev det också i Parallettes.

Nu lite mellanmål och dusch innan färden mot Stockholm och en härlig träningshelg (konvent på planet fitness och Crossfit på Crossfit Nordic).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar