söndag 27 februari 2011

Konvent på Planet Fitness

Gårdagens konvent var riktigt kul. Dagen började med Free run, vilket liknar Parkour eller hinderbana. Efter en uppvärmning och lite teknikgenomgång, på hur man hoppar mellan hinder och hur man tar sig över hinder, så byggde vi upp en bana i salen och ute i gymmet. Banan bestod av stepbrädor, kryssdrag, ringar, lådor, bosu, mattor för kullerbyttor och bockar. Banan skulle springas igenom så många varv som möjligt på 20 min. Tyvärr välte en av bockarna (se bild), som inte var överdrivet stabila,  när jag hoppade över den. Skulle sätta händerna på den och göra ett sidhopp över. Rev upp ett stort sår på smalbenet, med efter lite plåster så gick de flesta passen attt köra ändå.


 Efter det så var det dags för Zumba. Tyvärr så var detta dagens sämsta pass. Störde mig otroligt mycket på att hon inte startade kombinationerna på 1:an i musiken. Själva koreografin var inte så rolig, men den roligaste delen var när hon körde Raggaton, men efter halva passet så gav vi oss (jag och min syster som också var missnöjd med passet). Återkommer med mer info om de andra passen.
I fredags var vi och åt på en jättertrevlig Italiensk restaurang som jag verkligen kan rekommendera för alla Stockholmare. Den heter Tarantino och ligger på norr. Igår kväll så åt vi tacos hemma hos syrrans pojkvän. Väldigt gott efter en hel dags träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar