måndag 1 mars 2010

Noll koll ....

Sa till mina deltagare i Startgympan att de fick åka hem och kolla på OS ikväll. De upplyste mig i kör om att OS är slut. Så mycket koll har man på det :)

Riktigt nöjd med mitt Corepass idag. Körde med Reha-swing och Flow Tonic Pads och det blev en rikigt bra kombination och jag tror att några kommer ha träningsvärk imorgon.

Själv hinner jag inte träna så mycket själv, men dagens corepass blev riktigt jobbig för mig också. Annars så är det ju rätt bra träning att skotta. I helgen skottade jag upp en gång närmast huset. Vet inte om det hjälper när snön smälter, men jag vill ju inte ha en källare som är fylld med vatten.

Nu har man slutat jobba och hoppas jag hinner fixa upp några hyllor till i vårat förråd. Vill gärna ha bort lite kartonger som ligger i vår gillestuga (där vi har TV´n)

2 kommentarer:

 1. Eftersom jag inte vet om du har något ställe för allmänna kommentarer, så tänker jag lägga in en kortare här, och den är angående FYSEXPERTEN.SE

  Jag har mest snabbkollat, och då på deras videos, och de övningarna dom har med där, känns ju bara som dom skulle kunna ställa till med skador.

  Hur duktig man nu är på att utföra övningar, så känns inte övningarna i dessa videos jag kollat på något man ens ska pröva på om man så är är riktigt vältränad (Alldeles för stor skaderisk)

  Nu har jag ju inte läst igenom mycket, utan mest kollat några filmer, och visst om de bara gör detta för att de ska tävla i en viss gren som handlar om att få upp tunga vikter, men utöver den anledningen ser jag bara negativa saker med de övningar som visats i filmerna.

  Men som jag skrev, jag kan väl ha läst lite för lite och inte fått den rätta bilden av varför de gör dessa övningar.

  SvaraRadera
 2. Hej Björn!

  Du har rätt de här övningarna ska man inte ge sig på om man inte siktar att bli elitidrottsman eller kvinna. Här krävs en lång inlärningsperiod som redan börjar i 12-13 års åldern. Men när man väl kan dessa övningar så är de inte farligare än andra övningar. Det som krävs är en perfekt teknik och en basstyrka för att kunna ligga på rätta belastningar.

  MVH

  Kenneth Riggberger
  Fysexperten.se

  SvaraRadera