tisdag 30 mars 2010

Äntligen...

Hann med ett snabbt gympass. Har inte styrketränat på ca 1 vecka. Hade planerat att få in ett eller två styrkepass i helgen, men oväntade saker kom gjorde att det inte var möjligt.

Efter en snabb uppvärmning på Crosstrainern tog jag fram min Bulgarian Bag (12 kg) och körde ett gäng svingar och min nya favoritövning spinnen. Det jobbiga (och kanske även det bra) med redskap som Bulgarian Bag, Kettelbell och Clubbell är att det blir så himla jobbigt med greppet. Mellan svingarna så blev det sidhopp över BOSU´n med Bagen på axlarna.
Får fortfarande ta det lugnt med styrkan pga min skadade handled.
Gjorde även ett försök på snatchtestet inför VO2-max  med 20 kg Kettlebell. Tyvärr så kände jag lite för mycket i min handled när jag den 5:e minuten skulle köra max. Kände att jag kanske skulle klarat av ca 24 st om jag kört hela den minuten, vilket skulle ge en kadens på 6 st på 15 s.

Gjorde också lite utfallsteg med 2 st 16 kg kettlebell ovanför huvudet. Lekte med Reha-swingen för min axel.
En annan favoritövning är enbensknäböj på balansboll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar