måndag 8 mars 2010

Saknar gymträning

Saknar att träna styrketräning. Men det känns också skönt att fixa till saker i det nya huset. Igår fixade jag till föråddet där vi har verktyg och dylikt. Hade en MDF-skiva liggande som jag skruvade upp på väggen. Var på Biltema och köpte lite verktygshållare mm.

Igår var vi bl.a. på Ikea och skulle köpa ben till en skrivborsskiva. Typiskt att just de benen vi skulle ha var slut. Men skivan till trådbackarna som var slut förra gången hade i varje fall kommit in. Känns som om det nästan alltid är något som saknas varje gång man skall till Ikea. Måste vara ett försäljningsknep, för då måste man ju komma tillbaka snart igen.

Apropå försäljningsknep. så passade jag på att åka in på Coop i Mariaberg för att köpa den billiga köttfärsen som inte fanns tidigare i veckan på Coop. Visade sig att den var slut här också. Sambon tyckte att jag skulle ha köpt en dyrare köttfärs då jag ändå var där, men det är ju det de vill med att bara ha lite utav sina lockvaror. Folk gör upp matsedlar där de räknar med att köpa en viss billig ingrediens, men när den är slut så måste de köpa en dyrare variant. Åkte senare förbi ICA Maxi där de också hade billig köttfärs och där hade de kvar av den. TUMMEN NER FÖR COOP.

1 kommentar:

  1. Det var ju det jag sa :P Ica är helt enkelt bättre och dessutom inte dyrare än coop.

    Lycka till med nästa ikea besök, får hoppas på att de då har allt som ni behöver köpa.

    /Sara

    SvaraRadera