torsdag 11 mars 2010

Irriterad ...

Fortfarande så har inte Fitness Magazine någon prenumerationsservice (vilket de inte hade den 3/3 heller). Detta innebär att jag inte kan adressändra min prenumeration. Nu skall Träning Guiden ha kommit ut och jag får med största sannolikhet inte läsa den till helgen.Jag vill också ha den!

Skaffade Boxer för att kunna titta på TV. Jag ville även ha en inspelningsbar box och de rekommenderade en ny box från DILOG, för 495 kr. Tyvärr så var den inte alls lika bra som de sa. Den tar större plats än en vanlig inspelningsbar box då den har en separat hårddisk. EPG´n är konstigt uppbyggd och det man kollar på spelar inte in automatiskt. Dessutom är det inte möjligt att byta till den jag vill ha till ett rimligt pris (kostar 899 kr på Expert, men de ville ha 1295 kr på Boxer).
Nu häver jag köpet och skickar tillbaka allt och så har jag idag teckant ett nytt abonemang via Expert istället och får då den bättre boxen (dock är den lite dyrare). Varför måste allt vara så krångligt !!!

Lite roligare är det att vi nu fått upp bokhyllor, så att jag kan packa upp alla mina träningsböcker. Blev en hel del :) Och imorgon får vi vår nya soffa hemkörd.

1 kommentar:

  1. Jag får heller inte tag på dem så jag kan adressändra. Jag vill ha Träningsguiden! Får försöka igen på måndag sa de.

    SvaraRadera