torsdag 4 mars 2010

Byta mataffär - Helt kass

Vad jobbigt det är att byta mataffär när man flyttar. Det tar ungefär dubbelt så lång tid att handla, även om man är duktig och gör en handlingslista innan. Var idag på Coop i Lillån och är faktiskt rätt missnöjd. Handlade mycket på Coop Österplan och det enda som är bättre i Lillån är att de har en byggavdelning och lite mer köksredskap och sådant. I Lillån har de inte någon anslagstavla (kul att läsa annonser och ibland kanske man vill annonsera själv), ingen kött och fiskdisk och framförallt så har min mobiltelefon ingen täckning. Händer ju rätt ofta att man ringer hem och kollar av vilken sort man skall välja och sådant.


Dessutom så hittar jag inte sakerna. Letade efter Ravioli idag och efter många minuters letande så visar det sig att det är i gången där de märkt upp att det skall vara grönsakskonserver och soppor. Tycker nog att det borde vara i gången där det stod pasta. Letade också förgäves efter nagelborste. Borde ju vara där man har tvål och sådant eller kanske bland städ/tvättprylarna. Hittade bara en rotborste, men det är ju inte samma sak:) Anledningen till att jag valde att åka till just Coop är att det är lite närmare, men framförallt att de hade billig köttfärs och kycklling. Hur irriterad blir man då när båda dessa saker är slut.

En bra sak var det dock. Jag köpte en ny leksak. De hade rea på en sladdlös skruvdragare/borrmaskin. Jag anser mig behöva en sådan nu när jag har hus (inte lika säker på att jag verkligen kommer snickra så mycket så att jag verkligen behöver den).12 V, dubbla batterier, 34 NM vridmoment och en stor svart väska. Kan man önska sig mer för 785 kr :)

Nästa gång blir det ICA Maxi istället. Lite längre och lite dyrare får jag för mig. Men där brukar det mesta finnas, man har många fler märken och de har också fler avdelningar.

2 kommentarer:

  1. Lycka till på ica maxi nästa gång. Jag har en helt annan uppfattning än dig när det gäller ica och coop. Jag har alltid tyckt coop är dyrare...

    Mvh Sara

    SvaraRadera
  2. Har bara fått för mig att ICA är dyrare, men jag hoppas att du har rätt

    SvaraRadera