fredag 19 mars 2010

Glad

Man blir glad när man läser detta på en blogg

"Fortsätt gärna att kolla igenom Functional Fitness By Mattias för det är enligt mig en av de bästa sidorna, samt också i min mening en av de trevligaste personer jag haft nöjer att språkas en liten kortare stund med, och det väger högt på min lista när folk är så trevliga som han verkar vara."

Detta stod på Björns blogg, Ehlandir´s Blogg. Tack för den kommentaren och för alla trevliga diskussioner vi har haft på min sida. Jag uppskattar när folk funderar, ifrågasätter och kommenterar. Det gör att man får tänka till själv på varför man gör på ett visst sätt.

1 kommentar:

  1. Bra sidor behöver positiva kommentarer, och denna sidan har verkligen nåt för alla.

    Tack för detta inlägg, jag ska försöka peta lite då och då med min sida, så den så småningom kan bli till någon glädje för dom som kommer in och läser den.
    Om inget annat så har jag ju iallafall en länk till denna sidan ^^

    SvaraRadera