fredag 5 mars 2010

Hatar isiga cykelvägar

Idag cyklade jag till jobbet. När jag skulle över en större väg så mötte jag en annan cyklist som cyklade där alla andra hade cyklat, så jag fick hålla lite mer till höger och där var det betydligt halare, och jag kände hur däcken gled åt sidan och så ramlade jag omkull. Tur att man inte hade mer fart eller ramlade mot en stolpe för jag kände hur huvudet slog till mot marken lite lätt, men som tur var så hade jag både mössa och huva på mig, så jag tror att de flesta hjärnceller är intakta :)
Däremot så tog jag emot mig med handleden så den ömmar lite. Bad en av sjukgymnasterna på jobbet kolla på den och han trodde inte att något var brutet utan att det var en stukning i handleden. Hoppas att det inte är så allvarligt för nästa helg är det Kettlbellkurs och då är jag i behov av min handled.

Cykeln fick sig en smäll också så nu är kedjeskyddet trasigt, men som tur var så kan man cykla på den ändå. Funderar på om jag skall köpa en ny cykel eller lägga ner pengar på att fixa denna. Är inte helt nöjd med den cykeln jag har

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar