måndag 12 oktober 2009

Vad skall jag träna i Stockholm?

Idag var jag och besiktiga bilen. Fick tyvärr komma tillbaka, men det berodde på att en ventilationsslang var trasig och att det kan läcka in avgaser in i bilen. Känns som om man vill få det fixat så fort som möjligt. Sedan var det ett parkeringljus som lampan inte fungerade på.

Helgen den 23-25/10 skall jag gå den sista delen av Stott Pilates kursen (jag kunde inte vara med de två sista dagarna förra gången). Kursen slutar 15.00 och då tänkte jag passa på att träna någon klass när jag äntligen är i Stockholm. Gjorde ju Komigångtestet på Sats hemsida som gav en veckas fri träning (se inlägg Gratis träning)
De klasser jag vill testa på Sats är sats Flow och Steamy Window. Andra pass jag kan tänka mig är box, kettlebell, crossfit, aerobic, forza danceaerobic och step. Jag kommer att vara i närheten av Odenplan, men är gymmet i centrala Stockholm så går det bra också.

På Sats Odenplan kör de Box 15.30 på fredagen (Abbe Benaouda) och Per Markussen kör en Aerobic Dance 16.30. Sedan har de SatsPowerStep med Ineke Holter Sevre på Lördag 17.30. Men sedan kör en av mina favoriter Omid ettt pass som kallas "Better Dance It´s Friday" på Sportlife Odenplan 16.30 på fredagen, vilket jag i och för sig får betal 120 kr för.

Någon som har några andra bra förslag på pass som man kan köra på fredagen eller på lördagen?
Är Abbe och Ineke bra?

2 kommentarer:

 1. Gick faktiskt på sats odenplan när jag bodde istan, men flyttade sen till sats söder där en gymtjej som hette LENA var helt underbar!!!
  Idag går jag på BodyJoy i gustavsberg ett kanonmysig gym med härliga Danspass (som jag gillar ialla falll)
  Hoppas att du får det bra i stockholm
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Per Markussen For free!!! Men om du kan tänka dig att betala så är det värt att fundera på Omid's dans!

  SvaraRadera