tisdag 20 oktober 2009

Styrkeövningar

Idag vikarierade jag på Kombi-passet (Aerobic+styrkedel) på Njoy.
Tyckte att det gick rätt bra. I styrkedelen försöker jag att få in övningar som tränar mer än en muskel. Började med benböj med hantlar som lyfts rakt fram. På den övning la jag till sidbalans med armlyft åt sidan.
Enbens knäböj med hantel som motvikt, sidplanka med armlyft, benböj med axelpress (thrustes) och tricepspress ovanför huvudet liggande på rygg med samtidig benpress var andra övningar som jag körde.
Sedan blev det lite olika rygglyft, toe-tap liggande på stepbräda, plankan med knä mot armbåge och vanliga bicepscurl i olika tempo och de varierades med hammarcurl. Tyvärr finns det bara upp till 4 kg´s hantlar, så det är svårt att köra riktigt så tungt som jag vill att de skall göra, men jag hoppas det kändes bra för dem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar