fredag 23 oktober 2009

Matrekommendationer

Köpte en påse med blandade naturella nötter på vägen hem från gymmet. Riktig god blandning med sötmandel, cashewnötter, valnötter, jordnötter, paranötter och pekannötter. Kom från exoticsnacks och kostade i och för sig 129 kr för ett kg på ICA, vilket är lite dyrare än de nötter jag brukar köpa. Men det är svårt att hitta naturella nötter för under 100 kr/kg.

Träffade syrran ikväll och vi gick och åt på Thairestaurangen Blue Chili. Tog stekt marinerad bläckfisk till förätt och en wok med kyckling till huvudrätt. Både jag och syrran var jättenöjda med maten.
Rekommenderas

2 kommentarer:

  1. Jag är allergisk mot nötter och det är verkligt störande, man får ju hoppa över många bra recept som aldrig blir det samma utan nötter !

    SvaraRadera
  2. Måste vara jättetråkigt då nötter är så gott och att de är så nyttiga.
    Har hört att man med kan ta bort allergi med kinesiologi. Testade det mot min allegi som jag får på sommaren. Försvann inte helt, men blev lite bättre. Kan bero på att han kanske inte fick med alla sorters gräs som jag är allergisk mot. Hade varit lättare att kontrollera resultatet om man t.ex. var allergisk mot tomater och då skulle man direkt efter behandlingen fått svart på vitt om det fungerar eller inte.

    SvaraRadera