söndag 11 oktober 2009

Box, kettlebell, flytt och dålig kost

Idag var det öppet hus på Njoy i Örebro. Jag skulle hålla en 30 minuters box-klass. Men att hinna med uppvärmning, teknikgenomgång (var några som inte testat förut), övningar och stretch på den tiden är i princip omöjligt om man vill att de skall få testa på lite olika kombinationer. Men eftersom det inte kom någon efter så frågade jag om det var OK om vi drog över några minuter och det var det. Fick igen en kommentar om att passet var så bra. Kul att medlemmarna inte bara talar om när de inte gillar det man gör utan ger beröm också.

Sedan drog jag vidare och körde en Kettlebellklass med några kompisar. Eller rättare sagt en kompis och tre nya bekanskaper. Det var Olle, Robert och Fredrik från Crossfit Örebro som kom och körde med oss. Väldigt trevliga och ödmjuka killar och jag tror det kan bli många intressanta träningsdiskussioner i framtiden. Hade med n´mig kameran för att det skulle bli några bra bilder, men kom på att jag inte tog ett enda kort. Får skärpa till mig.

Kvällen avslutades med att jag hjälpte Hanna´s syssling Johanna att flytta. Blev 2 kärror och det tog ca 3 timmar.

Så dagens träning kan man inte klaga på, men måste erkänna att det nog var en av de sämsta dagarna om man ser till min kost. Började bra med en vanlig frukost (Ägg, yougurt, musli, proteinpulver, lite avokado och en C-vitamin drink), men sedan blev det en frukost till (ej ägget) innan boxpasset. Slängde i mig några sötmandlar, lite choklad och ett ägg innan kettlebellen och direkt efter det blev det en proteindrink, men sedan blev det inte något mer förens drygt 4 timmar senare och då stekte jag upp några hamburgare. Tror verkligen inte jag kom upp i närheten av hur mycket jag rört på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar