fredag 23 oktober 2009

Better Dance It´s Friday med Omid -Jippi!

Dagens lunch blev en god Sushi!

Idag var det pilateskurs. Missade de två sista dagarna i somras så jag tar dem nu. För att vara säker på att inte missa något så fick jag gå om fredagen. Men tyvärr så har de slängt om lite i schemat, så igår gick de igenom lite av de övningar som vi inte gjorde förra gången och dagens hållningsanalys hade jag ju redan gått igenom, men eftersom jag tyckte att det var bland det krångligaste så gjorde det inte och imorgon skall vi utforma program utifrån den analys vi gjorde idag (Vilket vi hann med förra gången också).

Efter att jag inakorderat mig på Best Western Time hotell (helt OK hotell, men internet går inte överdrivet snabbt) så letade jag upp Sportlife Odenplan (Ligger på västmannagatan 44a). Körde ett roligt men svårt danspass, Better Dance It´s Friday, med Omid. Omid är en av mina favoritinstruktörer, så det var klart värt de 100 kr som det kostade.
Idag körde han en lite svårare Jazzklass. Stor sannolikhet att jag kommer ta Omid till Örebro när jag anordnar konventet i vår. Körde lite rygg och biceps i deras gym efteråt. Ett gym som passade mig bra, då de hade de flesta maskiner man behöver, en hel del dragmaskiner, luftig friviktsavdelning och en stor del till stretch och funktionell träning med bl.a. bollar, foamrollers och core-board.
Imorgon har de invigning och då får alla träna gratis. De har gruppträningspass 10.00-15.00 (Omid kör en dansklass 14.00-15.00).

3 kommentarer:

  1. Kul att du var där och körde i dag! Ska du dit i morgon?

    SvaraRadera
  2. Aha, är det HAN som är Omid:) Har hört (läst) några prata om honom i bloggvärlden men inte kopplat förräns nu när jag klickade mig vidare till hans hemsida (snygg hemsida förresten). Han instruerade på World Class Kungsholmen (som är SATS numera) och då har jag varit på hans pass några ggr. Länge sen dock.

    SvaraRadera