söndag 4 oktober 2009

Kettlebellträning med kompisarna

Idag var vi 6 st som tränade Kettlebells. Riktigt roligt, men man inte fokusera på sin egen träning. Idag var det 3 st som inte hade testa Kettlebell förut, men jag tycker att de fixade det riktigt bra. Men just i början är det viktigt att de lär sig rätt teknik. Men tyvärr lyckades jag sträcka mig i sätet när jag la på 12 extra kilo på vänster enbensknäböj, eftersom jag tyckte det var lite för lätt på höger. Får väl se hur det känns imorgon, men får väl gå på med Thera Canen, när det gått ett tag. Det hjälpte ju mig när jag överansträngde skuldran förra veckan.
Hur som helst så kom vi fram till att vi kör Kettlebell nästa vecka också. Hör av er om ni är Örebroare och vill testa kettlebell. Vi har några platser kvar och det är helt gratis.

På Facebook hittade jag en grupp som kallar sig Crossfit Örebro. Tycker det vore kul att testa Crossfit och jag trodde inte det fanns något organiserat här i staden. De kör de flesta pass på ÖKK, så man får väl skaffa ett 10-kort dit (lite bortskämd med att inte behöva betala för min träning).

Efter att ha sett denna film när jag googlade runt efter crossfit blev jag lite sugen på att bygga mig ett par egna Paralette


Har också ätit en stor kanelbulle efter träningen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar