söndag 4 oktober 2009

Kanelbullens dag

Passa på att njuta av en eller flera färska kanelbullar idag.

Läs mer om kanelbullensdag

6 kommentarer:

 1. Smart att blanda i protienpulver i yoghurten! Äter du alltid c-vitamin och fiskolja också till frukost? Hur gör du din musli?
  Roligt att se en kille som bloggar och som gör det bra!
  Ha en skön söndag.
  Matilda

  SvaraRadera
 2. Tack för berömmet. Muslireceptet hittar du om du kollar på mina favoritinlägg under frukosttips. C-vitamin dricker jag varje morgon. Tror egentligen inte att jag behöver det, men jag tycker att det är rätt gott med lite smaksatt vatten och det är ju bra mycket bättre än saft. Fiskolja har jag varit lite dålig med på sista tiden, men vet jag med mig att jag kommer äta många mål lax eller makrill så hoppar jag över det. Men om det är ett tillskott som jag skulle rekommendera någon så är det just Omega-3, eftersom det ger så många bra hälsofördelar.

  SvaraRadera
 3. Jag äter bara kanelbulle för en :p

  SvaraRadera
 4. Susanne du lurade mig. Var lite roligt och flickvännen skrattade gott åt ditt skämt.

  SvaraRadera
 5. missade kanelbullens dag så nu måste jag vänta ett helt år till. när är chokladkakans dag? den ser jag fram emot!

  SvaraRadera
 6. Stackars dig som missade den. Tror tyvärr inte att det finns någon chokladkakans dag ännu. Men då får man väl småfira den några dagar i veckan utifall att den skulle vara någon gång. Man vill ju inte glömma att fira den :)

  SvaraRadera