lördag 24 oktober 2009

Vad har hänt med min bloggdesin?

Någon som är bra på blogspot?
Helt plötsligt så har hela den högra menyn kommit under alla inlägg istället för på sidan.

Jag ändrade till blogspots nya inläggsverktyg och det fungerade till en början, men helt plötsligt var det ändrat

Vad har då denna dag erbjudit?
Började med att jag lyckades ställa in rätt tid på klockan för väckning, men att sätta igång alarmet misslyckades jag med, så jag vaknade 8.30. Slängde på mig kläder, packade väskan, sprang ner till frukosten där jag slängde i mig en talrik yoghurt, 2 ägg och en macka med kalkon och blandade grönsaker. Småsprang till kursen som började 09.00 och kom alldeles innan vi började (någon minut sent som tur var). Vi började med ett pilatespass och sedan gick vi igenom massor av nya övningar. På lunchen blev det Kycklingspett med bulgur och så tänkte jag att jag skulle prova ett par Five Fingers skor på Naturkompaniet. Tyvärr hade de varken modellen eller storleken som jag ville prova, så det blev att småspringa tillbaka till kursen.
Kursen slutade 15.00 och då gick jag till Sats på Odenplan och skulle hämta ut mitt 1-veckas träningskort som jag skrev om i inlägget Gratis träning. Tyvärr hade de varit lite otydliga, så det hade bara gällt om jag hämtade ut det innan 30/9. Är ganska säker på att det inte stod någonstans, men medlemsrådgivaren som jag pratade med lät mig ändå träna gratis idag. Var med på ett Box-pass. Passet var inte direkt upplagt som jag gillar det. Jag tyckte att kombinationerna hölls i för lång tid. Personligen tycker jag bättre om när man kör kortare tid och kan hålla ett högre tempo istället. Men jag fick ändå lite nya idéer till mina egna pass och blev lite halvtrött. Efter passet kollade jag in gymmet. Körde lite axlar och triceps. De hade även kettlebells, så jag testade att svinga med 32 kg (har bara upp till 24 kg själv) och det gick rätt bra med två händer, men när jag förökte mig på en Clean så blev det för tungt och jag fick använda 24 kg istället.

Har precis varit och käkat pizza och sedan blev det en vända till ICA då jag igår märkte att jag glömt tandkräm. Hade tänkt fixa det på morgonen, men då försov jag mig. Köpte också en bok om italiensk plockmat, då jag vet att Hanna gillar den sortens mat. Hon kanske inte är lika överlycklig över ännu en kokbok, som kanske inte används så ofta. Sedan är det ju lördag så det blev 200 g godis. Tanken var i och för sig 100 g, men av någon märklig anledning så blev det dubbelt så mycket.

2 kommentarer:

  1. Kika på Fixas forum där du skrev, vi ordnar din blogg! :-)
    Anneli

    SvaraRadera
  2. Jag har minska ner antal inlägg som du tipsade om. Tackar

    SvaraRadera