torsdag 8 oktober 2009

Beröm är najz

Idag var det 18 st på min boxklass (ni som följer bloggen vet att det var 5-6 st innan flytten av Njoy). Så himla roligt. Och killen som stukade foten förra veckan var med idag utan att känna av den. Skönt!
Efter passet var det en av de nya deltagarna som kom fram och sa att "Det var det roligaste passet jag varit på sedan jag gick på I3-gymmet för två år sedan (ett kampsportsgym i Örebro) och då har jag letat igenom stan efter ett bra pass sedan dess". Så kul att höra sådant.

När jag nu kom hem strax efter 21.00 så slängde jag ihop en snabb middag, med mer grönsaker än jag brukar. Fick nämligen lite dåligt samvete när jag kommenterade Matilda´s Blogg om hur mycket frukt jag äter. Kom på att jag är lite dålig på att få in frukt och grönt i min vardag.
Nu var man ju tvungen att blanda ut nyttigheterna med lite Mamma Scan´s köttbullar och lite Mangoraja, trots att man är lite skeptiskt mot dem eftersom jag nu läser "Den hemlige kocken", som ju tar upp alla onödiga tillsatser i maten.

4 kommentarer:

 1. Kul! Jag hade också en boxklass nu ikväll, 24 deltagare och det är så kul!
  Vi kanske kan utbyta lite övningar med varandra?
  Maila gärna:

  suzieppp@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Beröm är nog vi ger varandra allt för sällan tror jag.. men kul att det gick bra för dig och att det var uppskattat! //Joanna

  SvaraRadera
 3. Suzan - Byter gärna övningar. Är borta imorgon, men hör av mig under helgen.

  SvaraRadera
 4. fortsätt gärna med att läsa äkta vara- den ligger i min jobbväska nu iaf. Mycket intressant och stundtals väldgit upprörande..

  SvaraRadera