tisdag 27 oktober 2009

Färsk lax är så gott!

Idag har jag varit Valpvakt. Man tror man skall hinna massor av annat, men dagen går fort. Tyvärr är Sia för liten för att man skall kunna gå långa promender med henne, men hon skall rastas ett antal gånger per dag. Och så får man ju leka lite. Det tråkiga är att man inte kommer iväg och tränar. Idag skulle Anna Duberg och Niklas Berglind köra sitt teampass, men tyvärr så var Hanna tvungen att jobba länge. Jag smet iväg en och handlade när Sia låg och sov, eftersom jag märkte att vi inte hade något gott hemma.

De hade billig färsk lax (89 kr/kg) på Coop. Det är sådan skillnad på färsk lax, mot de frysta laxfilérna.Det blev ugnstekta potatisklyftor med morötter och lök  kryddade med basilika, timjan och örtsalt. Slängde in en delad tomat och kryddade den med basilika, örtsalt och en ostskiva. Gjorde en sås på creme fraiche, fetaost, citronpeppar, pressad citronsaft och örtpeppar. Laxen som gjordes i ugn hällde jag lite Teriakisås över och kryddade lite extra med citronpeppar.

Middagen fick klart godkänt av både mig och Hanna.

Idag fick jag ett intressant paket, så imorgon kommer det en ny tävling om en riktigt cool träningsak. Glöm inte bort att tävla om boken "Träna med kettlebells" (går ut 1 nov)

1 kommentar: