torsdag 1 oktober 2009

Njoy i nya fina lokaler

Njoy har flyttat till Slottsgatan idag och jag hade mitt första pass där. Riktigt fina lokaler.
Det var fler idag än det brukar vara, så det var riktigt kul.

Tyvärr så halkade en av deltagarna under uppvärmningen och stukade foten.
Så uppvärmningen idag blev bra mycket längre än den brukade för att jag var tvungen att leta på en linda till foten och linda om den.
När jag väl fixat det så flöt passet på bra. Kom dock på att jag glömde instruera den skadade deltagaren om att han skall sova ned foten i högläge eller med ett lättare förband. Hoppas han förstod det själv.

Kändes nästa som att instruera på konvent med den höga och stora scenen (Se nedre bilden). Dock lite jobbigt att hoppa upp och ner för att byta låtar. En CD-spelare med fjärrkontroll ligger på min önskelista till den salen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar